Efficiënt leren netwerken bij meetSUE

Het netwerkplatform meetSue gaat een nieuwe service aanbieden: begeleiding bij het netwerken. MeetSUE-coaches bieden ondersteuning bij het in kaart brengen van relevante netwerkbijeenkomsten, maar ook bij het contact leggen met de juiste personen en het persoonlijk begeleiden tijdens een bezoek aan een netwerkbijeenkomst.
Coaches van meetSUE zijn ervaren netwerkers en beheersen de kunst van het optimaal gebruik maken van een netwerk. Daarnaast weten zij als geen ander hoe een netwerk efficiënt uitgebreid kan worden, terwijl het netwerken tegelijkertijd ontspannen en leuk blijft.

Robert Greene, oprichter van meetSue, over de nieuwe unieke service: “Efficiënt netwerken kun je leren. Bij de één gaat het vanzelf, terwijl het bij de ander een leerproces is. Als ervaren netwerkers kunnen wij helpen het bestaande netwerk optimaal in te zetten en uit te breiden. Daarnaast adviseren wij aan de hand van de wensen en doelstellingen van de betreffende cliënt welke netwerkbijeenkomsten bij hem of haar passen. We bezoeken samen een bijeenkomst om in de praktijk te laten zien hoe je het netwerken het beste kunt aanpakken. Uit ervaring van de door onszelf georganiseerde netwerkbijeenkomsten weten wij dat er veel behoefte is aan dergelijke begeleiding.”