Conferentiehotel De Beyaerd

EHM Group neemt Apollo Hotel De Beyaerd over

Leisure & conferentiehotel De Beyaerd in Hulshorst zal per 1 juni worden overgenomen door EHM Group. Met de acquisitie kunnen de ondernemers de draad weer oppakken waar ze die met de verkoop van Apollo Hotels in 2018 hadden neergelegd.

“Een welkom weerzien”, zo noemt Bas Tolmeijer van EHM Group de overname van De Beyaerd. “We vonden het altijd al een prachtige plek: echt een toplocatie op de Veluwe om verliefd op te zijn. Toen bekend werd dat de huidige eigenaren voornemens waren het te desinvesteren, aarzelden we geen moment en was de koop snel beklonken.”

Veluwe events

Hotel De Beyaerd is gebouwd in 1994 en biedt 91 comfortabele kamers, 11 banqueting & conferentiezalen tot 350 personen, een vergadervilla, een bar, een restaurant en uitstekende ontspanningsfaciliteiten als sauna, fitness en een buitenzwembad. Op het 4 hectare grote terrein is eveneens het outdoorcenter Veluwe Events gevestigd.

Leonardo & Apollo

Alexander Kluit, managing director van Leonardo & Apollo Hotels Benelux, is verheugd over zijn opvolgers: “Als je zo lang je ziel en zaligheid hebt gelegd in een bedrijf, wil je er zeker van zijn dat de onderneming en natuurlijk de medewerkers in goede handen zijn. Ik ben ervan overtuigd dat met EHM Group de passie succesvol zal worden voortgezet.” Volgens hem past de verkoop in de strategie van de keten, waarbij de focus in de Benelux ligt op groei en de exploitatie van stadshotels onder de Leonardo & Apollo brands.

Wellness en onthaasten

EHM Group heeft een bijzondere kijk op de toekomst van Hotel De Beyaerd. Bas Tolmeijer: “Natuurlijk moeten de plannen nog verder vorm krijgen, maar we willen vooral investeren in het vergroten van de culinaire kwaliteit, wellness en onthaasten. Het accent zal liggen op een concept met een sterke aantrekkingskracht voor de leisuremarkt.”

De overname onderstreept de visie om markante hospitality objecten te exploiteren met elk hun eigen unieke karakter. Volgens Tolmeijer zitten er nog meer ontwikkelingen en overnames in de pijplijn: “Samen met onze investeringstak Hera HRI werken we aan verdere groei van de onderneming en zullen we ons portfolio met mooie bedrijven en participaties uitbreiden.”