EIBTM biedt hosted buyers meer flexibiliteit

EIBTM heeft het nieuwe initiatief 'My Association | My Club' gelanceerd. Het is een totaalpakket van voorzieningen die hosted buyers van de internationale meetingbeurs in Barcelona meer flexibiliteit biedt voor het samenstellen van hun beursprogramma.
Uit een focus groep meeting in mei in London bleek dat associatie planners meer hun eigen agenda willen bepalen. Ze willen de vrijheid hebben om de beursvloer te verkennen en nieuwe leveranciers te ontdekken in plaats van een vooraf vol geplande lijst van exposanten af te werken. Ook willen de uitgenodigde planners zelf educatieve sessies uitkiezen die bij hun behoefte passen in plaats van een door de beursorganisatie samengesteld kennisprogramma te moeten volgen. Verder willen ze de tijd en mogelijkheden hebben om andere associatie planners te ontmoeten.
 

Speciale business lounge

Tot de voorzieningen van My Association | My Club behoort een speciale business lounge waar planners met elkaar in contact kunnen komen, meetings kunnen houden en kunnen genieten van drankjes, hapjes en de lunch. 

EIBTM wil diverse netwerkevents ontwikkelen die in deze Club Lounge zullen plaatsvinden, zegt Graeme Barnett, EIBTM Senior Exhibition Director bij Reed Travel Exhibitions. De beursorganisator wil zogenaamde 'Huddles' introduceren waar onderwerpen die spelen bij associatie planners in kleine informele groepen besproken worden. In ieder geval zal het ICCA Personal Connections event op dinsdagavond in de Club Lounge worden gehouden.

Ook komt er een exclusief 'Hub' hotel voor alle associatie planners, waar ze hun community of netwerk, weg van de beursvloer, verder uit kunnen bouwen. Reed Travel Exhibitions biedt hosterd buyers ook de optie om hun verblijf in Barcelona te verlengen en hun eigen reistijden en verblijfsduur te bepalen. 
 

Het My Association | My Club pakket bestaat uit:

• My Time, My Schedule: een flexibel in te vullen tijdschema, waarbij ruimte is gereserveerd om zich vrijelijk over de beurs te bewegen.
• My Meetings, My Choice: een persoonlijke agenda met vooraf gemaakte afspraken met exposerende bedrijven.
• My Networking: de mogelijkheid om contact te leggen met andere associatie planners op exclusieve netwerkevents, waar onder netwerkontbijten, lunches, diners en cocktailparty's.
• My Knowledge: Een eigen selectie van educatieve sessies. 
• My Hub: toegang tot de exclusief voor hosted buyers toegankelijke Club Lounge op de beursvloer met gratis drankjes, lunch, Wifi, ruimte om anderen te ontmoeten en de 'Huddles' om kennis en ervaringen uit te wisselen. 
• My Support: een eenvoudige registratieproces met behulp van de ‘Hub Helper’
• My Travel: Gratis vluchten, reisvervoer en transfers
• My Hotel: Verblijf in een 4- of 5-sterren accommodatie speciaal gereserveerd voor associatie planners
Het pakket is alleen beschikbaar voor hosted buyers. Aanvragen voor een uitnodiging worden individueel beoordeeld en geaccepteerd op basis van strikte criteria.

Het My Association | My Club wordt geïntroduceerd voor EIBTM 2014 en daarna uitgerold binnen het hele IBTM portfolio.