Ellen Bettonville versterkt creatief adviesbureau Total Identity

Per 1 april 2015 zal Ellen Bettonville Total Identity versterken als associate partner op het gebied van  live communicatie & events. Zij is oprichter van evenementenbureau Bettonville en is gespecialiseerd in live communicatie & events. Met een achtergrond in reclame, sales promotion en public relations weet zij als geen ander wat mensen beweegt, motiveert en bindt.
 Ellen Bettonville is een van de oprichters van branchevereniging IDEA (Dutch Event Association) en heeft als jurylid diverse cases beoordeeld op originaliteit en effectiviteit. Mede door haar jarenlange inzet heeft het vakgebied ‘live communicatie’ zich verder ontwikkeld op het gebied van creativiteit en professionaliteit. Bettonville zelf is de afgelopen 25 jaar verantwoordelijk geweest voor meer dan 1500 (internationale) events. Haar kracht en focus ligt op het bedenken van een creatief, realistisch concept dat aansluit bij de missie en visie van het bedrijf.
 
Ellen Bettonville: “Total Identity is een prachtig bedrijf dat werkt voor de top van de Nederlandse publieke sector en talloze B2B-bedrijven. Mijn focus ligt al meer dan 25 jaar op de kracht van de ontmoeting. Het moment dat mensen, merken en organisaties écht contact maken. Producten en diensten worden steeds vaker gebracht als een belevenis. In deze snelle, digitale samenleving krijg je alleen nog aandacht door te prikkelen en nieuwsgierig te maken. Door een band op te bouwen, door authentiek te zijn, door te laten ervaren en beleven. Door samen te werken zorgen wij voor een scherper profiel, maken wij onze klanten ‘fit for the future’ en dragen zo bij aan hun succes.”