ERA-EDTA tekent driejarig contract met ACS audiovisual solutions

ERA-EDTA heeft een driejarig contract getekend met ACS audiovisual solutions, waardoor ACS voor de jaarcongressen van 2017 tot en met 2019 de audiovisuele voorzieningen en de constructie van de tijdelijke congreszalen verzorgen.
ERA-EDTA is een associatie van nefrologie specialisten met meer dan 7.000 leden. Haar werkgebied omvat voornamelijk Europa en het Middellandse-zeegebied. Ieder jaar vindt het congres plaats in een andere stad en het heeft als doel de medische wetenschap en aanverwante onderwerpen vooruit te helpen. Ze streven ernaar om actuele kennis te verstrekken, uitsluitend op basis van wetenschappelijke gegevens, onafhankelijk van het beleid van de overheid en van de industrie.

Lange termijn

Paolo Zavalloni, ERA-EDTA Congress & Industry Relations Manager, vindt het belangrijk om een aantal leveranciers te benoemen tot hun vaste congrespartners. Ook ACS gelooft sterk in lange termijn partnerschappen. Dit geeft het AV-bedrijf de mogelijkheid om samen met klanten naar de toekomst te kijken en nog betere investeringen te maken.

Madrid

Van zaterdag 3 tot maandag 6 juni vond het ERA-EDTA congres plaats in Madrid. In 2014 heeft ACS voor het eerst de AV verzorgd voor het 51e ERA EDTA congres, dat gehouden werd in RAI Amsterdam. Dit jaar werkten beide partijen dus voor de tweede keer samen, deze ervaring zal de basis vormen voor de komende jaren. Het driejarige contract brengt ACS naast Madrid ook nog Copenhagen (24-27 mei 2018) en Budapest (23-26 mei 2019)