Eric Bakermans kandidaat voorzitter ICCA

Eric Bakermans kandidaat voorzitterschap ICCA

Eric Bakermans, bij NBTC Holland Marketing verantwoordelijk voor de zakelijke markt, heeft zichzelf verkiesbaar gesteld als voorzitter van de International Congress and Convention Association (ICCA).

Onmisbaar

ICCA is de wereldwijde vereniging voor bedrijven en organisaties die actief zijn op het gebied van internationale (verenigings)congressen. “ICCA is voor mij als vereniging onmisbaar om mijn werk te kunnen doen. Niet in laatste plaats vanwege de database, maar ook als wereldwijd ontmoetingspunt van én voor vakgenoten”, aldus Bakermans.

Eric Bakermans is sinds 2014 gekozen bestuurslid voor de sectie Destinatie Marketing binnen de vereniging en heeft gewerkt aan de nieuwe strategie binnen verschillende werkgroepen. “ICCA staat voor grote veranderingen in de komende jaren en ik wil daar graag, met het voltallige bestuur, sturing aan gaan geven”.

Invloedrijke vrijwilligerspositie

Het voorzitterschap van ICCA is een de meest invloedrijke vrijwilligersposities binnen de industrie en heeft een termijn van maximaal twee keer twee jaar. ICCA’s hoofdkwartier is gevestigd in Amsterdam en heeft verschillende internationale vestigingen met in totaal 40 medewerkers. ICCA leden kunnen in november tijdens het verenigingscongres in Dubai stemmen voor het voorzitterschap.