Eric Bakermans onderscheiden met IMEX Academy Award

Eric Bakermans, manager Meetings & Conventions bij NBTC Holland Marketing, is op woensdag 20 april onderscheiden met een IMEX Academy Award. Hij ontving de prijs in de categorie ‘Europe’ voor zijn continue inspanningen om het zakelijke toerisme in Nederland te stimuleren.
 Bakermans ontving zijn onderscheiding tijdens het galadiner op woensdag 20 april. Zijn collega’s van het NBTC zijn trots en vinden het geheel terecht dat Bakermans op deze manier waardering krijgt voor zijn bijdrage aan de zakelijke markt: “Eric heeft een grote passie voor zijn vak en voor de branche. Dit bewees hij in de afgelopen zestien jaar bij NBTC. Daarnaast heeft hij ook een grote rol in initiatieven zoals de ICCA, HSMAI en de Strategic Alliance of the National Convention Bureaux of Europe.”

Eric Bakermans is Manager Meetings & Conventions bij NBTC. Binnen de afdeling Business Development is hij verantwoordelijk voor alle activiteiten en campagnes die gericht zijn op de internationale congres- en vergadermarkt. Hiervoor richt hij zich met name op meetingplanners en congresorganisatoren. In 2014 bezochten bijna 1 miljoen buitenlandse bezoekers ons land met een MICE-motief en zij besteedden ruim 1,3 miljard euro.

IMEX is een van Europa’s meest toonaangevende vakbeurzen voor de internationale vergader- en incentive industrie. De beurs vond dit jaar plaats van 19 tot en met 21 april in Frankfurt.