Erik-Jan Ginjaar general manager Postillion Hotel Utrecht Bunnik | Conference Matters

Erik-Jan Ginjaar general manager Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Erik-Jan Ginjaar is op 1 januari 2012 gestart als general manager bij Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Ginjaar was hiervoor general manager bij Amrâth Grand Hotel Heerlen en Tulip Inn Heerlen City Centre. Ginjaar is opgetogen over zijn nieuwe stap: "Postillion Hotels scoort op dit moment op al haar locaties met 'het nieuwe werken'; business points waar je voor een kleine vergoeding per uur je eigen werkplek kunt inrichten. Erg bijzonder."

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is een net gerenoveerd hotel met achttien vergaderzalen en 88 vernieuwde hotelkamers. Het hotel is gelegen aan de kruising A12/A27 en daarme bereikbaar vanuit het hele land. De focus voor het aankomende jaar ligt op het uitbouwen van het zakelijk netwerk en het faciliteren van Het Nieuwe Werken. Hotel Utrecht Bunnik is de flagship van Postillion Hotels, de andere hotels zullen in de toekomst ingericht worden met dezelfde mogelijkheden.

Ginjaar:  "Dat de eigenaars het hotel geheel hebben ingericht volgens Het Nieuwe Werken is uniek in de Nederlandse Hotellerie. Dit houdt onder meer in dat er continue flexplekken beschikbaar zijn in het Business Point, dat het restaurant is ingericht voor snelle businesslunches of uitgebreide diners, dat er free wifi en bekabeld internet beschikbaar is, de aanwezigheid van iPads en Apple adapters, er zijn multifunctionele meetingrooms met permanente aanwezigheid van audiovisuele apparatuur, we bieden TV-dining; voor gasten die alleen eten zijn er tafels en flatscreens beschikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid."

Ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het Postillion hotel vooruitstrevend: het hotel heeft een Green Key en beschikt over een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Ginjaar: "Heerlijk om mijn energie te mogen geven aan zo'n gastvrij en vernieuwend hotel."