Erik-Jan Ginjaar ontvangt fCN Gassan Jewel Award

Erik-Jan Ginjaar, directeur van Postillion Hotels Nederland, heeft op 13 december in de Westerkerk Amsterdam, de fCN Gassan Jewel Award ontvangen. Het Founders Carbon Network reikt jaarlijks deze award uit aan topondernemers. Ginjaar ontving de ondernemersprijs uit handen van premier Rutte.
 Het Founders Carbon Network plaatst met de award ondernemers in de spotlight voor hun inzet in het bedrijfsleven. De jury prees Ginjaars kwaliteiten als opinieleider en spreker en noemt hem in haar rapport ”een groot netwerker en een bron van energie voor zijn team”. 

Peter Potman

Peter Potman, directeur Azië  en Oceanië bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken: “Erik-Jan Ginjaar is een echte teamplayer met winnaarsmentaliteit. Hij is in korte tijd opgeklommen van General Manager tot Directeur van Postillion Hotels Nederland. Als directeur is hij nog steeds nauw betrokken bij de Postillion-projecten. Hij hielp onder andere het #PostillionDreamEvent te bedenken, waarbij eventmanagers dertigduizend euro konden winnen om hun droomevent te organiseren. In de branche is Ginjaar een opinieleider en bijzonder begaafd spreker. Zijn opinie over verschillende onderwerpen schrijft hij in zijn columns in Misset Horeca.”

Erik-Jan Ginjaar

Erik-Jan Ginjaar, directeur Postillion Hotels Nederland: “Het is een grote eer deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Ik ben erg trots op wat we allemaal bereikt hebben met Postillion Hotels Nederland. Wij zijn sinds onze allereerste vestiging in Bunnik in 1959 enorm gegroeid en lopen voorop in het voorzien van faciliteiten voor de moderne reiziger. Afgelopen jaar vierden we onder andere de opening van onze achtste Postillion congreslocatie, de eerste vestiging in Amsterdam. Het komende jaar streven we ernaar de rol van Postillion Hotels als expert op de vergader- en congresmarkt verder te versterken en internationaal door te trekken.”

 

Foto: Thomas Wieringa, head of on-trade & luxury Pernod Ricard Europe; Merlin Melles, founder van Founders Carbon Network; Erik-Jan Ginjaar, Directeur Postillion Hotels Nederland; David Bijlsma, CCO Gassan Diamonds en Peter Potman, directeur Azië en Oceanië bij Ministerie van Buitenlandse Zaken.