EsportX tijdens DreamHack Rotterdam

EsportsX, het kennisevent van de Benelux over de groeiende waarde en impact van esports en gaming voor het bedrijfsleven, zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 18 oktober tijdens DreamHack Rotterdam in Ahoy. Dit vanwege de driejarige samenwerking van het event met de stad Rotterdam en Rotterdam Ahoy. Ruim 500 professionals, bestuurders en beleidsmakers uit Nederland en België zullen hun kennis en ervaring delen.

Interactie en verbinding

Experts uit de branche vertellen over hoe je nieuwe manieren van interactie en verbindingen creëert met de sterk groeiende nieuwe digitale generaties. Deelnemers kunnen hun eigen programma samenstellen op basis van vier basisthema’s: platforms & ecosystemen, activeren & accelerate, public & sustainability en sweetspots & triggers. Er zullen interactieve workshops plaatsvinden, rondetafelsessies en matchmaking. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan Dreamhack, het grootste gamingevenement ter wereld dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt in Rotterdam Ahoy.

EsportsX is een initiatief van Techonomy, Dutch Game Masters en Arko Sports Media. De komende edities worden georganiseerd in samenwerking met Rotterdam Ahoy, Rotterdam Games Week en de gemeente Rotterdam.