orward Together 2021 Europe

Europese eventbranche komt bijeen in virtuele wereld

Allseated brengt de Europese evenementenindustrie samen op donderdag 22 april via het online event Forward Together. Plaast van handeling is het eigen virtuele platform Allseated exVo.

Deelnemers kunnen de realistische, digitale ‘tweelingen’ van venue partners Areal Böhler/Broich Catering, Trafo Baden en Kraftwerk by trendfactory verkennen met een eigen robot-avatar. Branchegenoten kunnen elkaar overal tegenkomen, wat leidt tot toevallige, spontane ontmoetingen, mobiliteit en emotionele ervaringen. Kortom, een gelegenheid om ouderwets te netwerken. Met de creatie van Unconference-ruimtes vermindert Allseated exvo de gebruikelijke nadruk op formele speeches en streeft in plaats daarvan vooral naar informele connectie.

Open Space Sessions

Bekende sprekers uit de evenementenbranche hosten Open Space Sessions tijdens Forward Together 2021 Europe.  De volgende topics gerelateerd aan hybride
events komen aan bod:

  • Het creëren van emotionele evenementen-experiences
  • De connectie tussen de live en de virtuele wereld
  • Zijn het blijvertjes of een tijdelijke hype?
  • Ontmoet de expert/ Beste event-cases
  • Hoe duurzaam zijn hybride events?

Participerende organisaties en verenigingen

Tijdens elke korte sessie geven drie experts uit de Europese evenementenindustrie hun visie aangaande het topic. Na afloop van de sessie worden deelnemers uitgenodigd om in kleinere groepen van 15 tot maximaal 20 personen verder te discussiëren met de sprekers.

De lijst van organisaties en verenigingen die een bijdrage leveren is goed gevuld, waaronder IMEX, LOCATIONS Messe, German Convention Bureau, MEET Germany en verschillende associaties gelieerd aan de Europese evenementenbranche, zoals ICCA, IACC, PCMA, BTA, AEO, HBAA, EVVC en degefest.

Het doel is er samen voor zorgen om elkaar weer te ontmoeten en kennis uit te wisselen binnen de virtuele wereld van Allseated exVo.

Forward Together 2021 Europe

Forward Together 2021 Europe vindt plaats op 22 april van 15:30 tot 17:00 uur, gevolgd door een after party. Registreren voor het event kan hier.