Europese ICCA Client/Supplier Workshop 2015 in Rotterdam

De komende Europese ICCA Client/Supplier Workshop vindt plaats in Rotterdam. Van 25 juni tot en met 27 juni 2015 kunnen congresbureaus intensief kennis maken met elkaars belangrijke klanten en de klanten kunnen zich efficiënt oriënteren op de diverse congresbestemmingen.
 
Aan een ICCA Destination Marketing European Client/Supplier Business Workshop nemen tien tot vijftien congresbureaus die ICCA-lid zijn deel en die nodigen elke een klant uit, die moet voldoen aan strenge selectiecriteria.  De klanten moeten beslissers of beïnvloeders zijn van een Europese conferentie roterend tussen minstens drie Europese landen. De conferentie moet meer dan vijfhonderd deelnemers hebben, ten minste drie dagen duren en ten minste eenmaal per vier jaar plaatsvinden. Ook mag de associatie of de klant in de laatste drie jaar niet een Client/Supplier Workshop hebben bijgewoond.

De Europese ICCA Client/Supplier Workshop 2015 wordt gehouden in het Manhattan Hotel en De Doelen. Ook zullen de deelnemers kennis maken met de Laurenskerk, de Veerhaven, de ss Rotterdam en Ahoy.

De inschrijving voor de workshop start in januari 2015.