Evenementenhal breidt uit met catering op locatie | Conference Matters

Evenementenhal breidt uit met catering op locatie

Evenementenhal Hardenberg komt met een nieuw bedrijfsonderdeel, namelijk catering op locatie. De afdeling Meetings & Events van Evenementenhal speelt hiermee in op de door haar gesignaleerde trend dat bedrijfsfeesten, open dagen, bouwvakborrels en overige bijeenkomsten steeds vaker plaatsvinden bij de bedrijven of instellingen zelf in plaats van een externe locatie. 

Net als bij de bijeenkomsten in Evenementenhal Hardenberg, is het motto bij catering op locatie het compleet ontzorgen van de opdrachtgever. Die krijgt één ervaren contactpersoon die bij het hele traject, van voorbereiding tot uitvoering, helpt bij de organisatie van de bijeenkomst. Alle horecamaterialen, buffetten, bars en aankleedmateriaal heeft Evenementenhal in eigen beheer en het transport wordt verzorgt met een eigen vrachtwagen en bestelauto’s. Evenementenhal hanteert scherpe tarieven, waardoor het volgens hen goedkoper is dan het geheel zelf organiseren van een bijeenkomst in de eigen locatie.