Evenementenhal opent derde locatie in Venray

Naast Evenementenhal in Hardenberg en Gorinchem opent Evenementenhal haar derde locatie in Venray. Gelegen aan de A73 zal het door Harry Maessen nieuw gebouwde complex nog dit jaar worden verbouwd en ingericht om te kunnen voldoen aan de eisen die directeur Herman van der Most stelt. De nieuwe locatie van 40.000 m2 moet eind 2010 de eerste vakbeurs kunnen herbergen.

Door de uitbreiding in Venray kan niet meer alleen het zuid-oosten van Nederland op de van der Most wijze worden bediend, maar ook Duitsland en België. Hiermee wordt invulling gegeven aan de ambitie om heel Nederland te kunnen bedienen. Dit naast de internationale ambitie, waar inmiddels door de eerste gesprekken met een Duitse partij ook een start mee is gemaakt.

Maessen zocht al langer een partij die zijn hal, die voor meerdere doeleinden te gebruiken was, wilde gaan exploiteren voor de organisatie van beurzen. Herman van der Most zag direct een interessante aanvulling op de succesvolle Evenementenhallen Hardenberg en Gorinchem.

Evenementenhal
Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 28.000 m2 en 12.000 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en er is de beschikking over een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein.

Het Duitse vliegveld Weeze ligt op 16 km afstand en is snel te bereiken via de N270. België ligt op 60 km afstand. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand.