Event Leadership Sessie – Leadership by Engagement

Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt de Event Leadership Sessie gehouden. Voor deze besloten bijeenkomst zijn de leden van en/of relaties van HSMAI, CLC-VECTA, VVEM, IDEA, Vergaderhamers en NBTC uitgenodigd. Deze sessie met als onderwerp: Leadership by Engagement, gaat over de toekomst van Business & Events en wordt geleid door Albert Boswijk, directeur van European Centre for the Experience Economy en onder andere co-auteur van het boek ‘Economie van Experiences’.
 Structurele maatschappelijke veranderingen hebben hun impact op de corporate wereld en de evenementenbranche. Aan de hand van best practices licht Albert Boswijk toe welke invloed deze ontwikkelingen hebben en hoe we daar het best op in kunnen spelen.

De sessie is van 10.00 uur – 13.00 uur, inclusief lunch. Vraag de uitnodiging en aanmeldlink op bij jouw branche vereniging.

Event 17

Event 17, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de evenementenbranche, vindt plaats op woensdag 12 en donderdag 13 april 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht.