Event Summit live stream

EventSummit gaat live streamen vanaf de beursvloer

Evenementenvakbeurs EventSummit gaat de hele dag live streamen. Er wordt op 15 februari vanuit RAI Amsterdam online verslag gedaan van de activiteiten op de beursvloer, waar onder een interview met Duncan Stutterheim.

Via een 360 graden livestream op Youtube start om 12.50 uur het interview met Duncan Stutterheim van ID&T vanaf de FestivalStage van EventSummit.

VR Robot

In samenwerking met het bedrijf UC360 wordt met geavanceerde nieuwe technieken gewerkt om het publiek en doelgroep als kijker een nog intensievere ‘virtual reality’ ervaring mee te geven. Mede door de VR Robot (genaamd ‘ET’) legt UC360 de werkelijke wereld vast in 360° videobeelden. De kijker ‘loopt’ tijdens de VR360 video over de FestivalStage en kan via YouTube vragen stellen aan Duncan Stutterheim.

Live verslag

Ook de rest van de dag is EventSummit online live te volgen. Via Facebook en Youtube kun je Gerdie van LiveOnline Events volgen die op de beursvloer exposanten en bezoekers interviewt. Deze live stream wordt verzorgt in samenwerking met ChangeMaking Media, Sander Schoon producties en Events.nl.