EventSummit 2021

EventSummit op 10 februari 2022 in Jaarbeurs

De 14de editie van EventSummit vind plaats op 10 februari in de Utrechtse Jaarbeurs.

De eendaagse vakbeurs voor de evenementenbranche werd op 20 mei georganiseerd als Fieldlab-event. Nu is het weer tijd om vooruit te kijken naar de editie van 2022, stellen beursorganisatoren Arjen Lemstra en Joris Bots.

Lemstra: “Ik ben zeer benieuwd hoe onze branche zich ontwikkelt in de tweede helft van het jaar. We verwachten tussen de 350 en 400 exposanten.” Bots: “We zien nu al iedere week 5 á 6 aanmeldingen voor de editie van 2022. Er is dus vertrouwen in de markt!”

Opveren

Peter van der Veer, commercieel directeur van de Jaarbeurs: “Het is ons een genoegen opnieuw de gastheer te mogen zijn van de EventSummit en de collega’s uit de branche weer te mogen begroeten. We veren weer op als sector en dan is de EventSummit aan het begin van 2022 een mooi moment om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.”

Volgend jaar bestaat de stad Utrecht bovendien 900 jaar. De Domstad zal in 2022 hier heel veel aandacht aan besteden. Omdat Utrecht de laatste jaren met circa 30 bedrijven aanwezig is op de beurs, is er al contact met het Utrecht Convention Bureau om te kijken of we tijdens EventSummit aandacht kunnen besteden aan dit jubileum.