Evoluon lanceert gratis iBook over rendement evenementen

Evoluon Eindhoven lanceerde op 25 oktober haar gratis iBook ‘ROI voor je evenement’ via Google Hangout. Ruud Janssen, Elling Hamso, Rob Captijn, Cuno Groenewoud en Noud de Greef gaven tijdens de online meeting hun visie op ROI in de meeting industrie.

In het iBook wordt in duidelijke stappen uitgelegd hoe je een evenement aantoonbaar effectiever én efficienter organiseert. Het interactieve digtiale book is ontwikkeld door het Evoluon in nauwe samenwerking met Ruud Janssen en Elling Hamso en bevat een een uitgebreid nawoord van Rob Captijn, allen experts op het vlak van ROI in de Meeting Industrie.

Het iBook is een aanvulling op andere activiteiten van Evoluon Eindhoven waarmee ze wil helpen het rendement van meetings te verhogen, zoals speciale masterclasses Event Strategy en lunchbijeenkomsten over social media.

Het iBook ‘ROI voor je evenement’ is gratis te downloaden via http://evoluon.com/nl/meerwaarde/whitepaper.  Het digitale boek bevat speciale interactieve elementen en is geschikt voor iPad en is ook als pdf-versie beschikbaar.