Evoluon Eindhoven maakt doorstart

Evoluon maakt doorstart

Evoluon in Eindhoven heeft na het faillissement van Evoluon Centre BV een doorstart gemaakt. Per 1 juli neemt Evoluon Exploitatie BV de exploitatie van het Evoluon over van Regus Nederland.

December 2018 namen Lee Foolen en Marc Reijs het onroerend goed van het Evoluon over van Philips. De exploitatie was op dat moment uitbesteed aan Regus Nederland. De betreffende dochtermaatschappij Evoluon Centre in Amsterdam werd op 26 juni failliet verklaard.

Foolen & Reijs

Vanaf juli 2020 is zowel de exploitatie als het vastgoedbeheer van het congres- en evenementencentrum in handen van Foolen & Reijs via de nieuwe entiteit Evoluon Exploitatie BV en komt er zekerheid voor de toekomst van het Evoluon. Ook het merendeel van het reeds werkzame personeel is overgenomen waardoor de vertrouwde bezetting het aanspreekpunt blijft voor de klanten en gasten.

Evoluon Foundation

Eigenaar Lee Foolen: “Met de overname van de exploitatie zorgen wij ervoor dat het Evoluon open blijft en zetten wij een eerste stap richting onze toekomstvisie. Het Evoluon is en blijft dé ontmoetingsplek van de Brainport Regio Eindhoven en met de opstart van de Evoluon Foundation wordt deze ontmoetingplek alleen maar verbreed en versterkt. Wij kijken dus uit naar de toekomst waarbij het Evoluon een nog grotere rol gaat spelen in Eindhoven en omgeving.”