Exploitatie World Forum naar GL events

De exploitatie van het World Forum in Den Haag is door TCN overgedragen aan het Franse GL events. GL events beheert wereldwijd een dertigtal congrescentra en heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen. Met deze samenwerking wil World Forum haar internationale marktpositie verder verstevigen.

Michiel Middendorf, General Manager van het World Forum: ‘Deze samenwerking sluit volledig aan op de internationale strategie van zowel het World Forum als GL events. Het is een natuurlijke stap in de toenemende internationale aandacht die het World Forum de afgelopen jaren heeft gekregen. Met als hoogtepunt de VN- Afghanistan-top afgelopen maart. Met deze bijeenkomst heeft het World Forum definitief haar naam gevestigd."

TCN Manager Andre van Rooijen: ‘TCN heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in de herpositionering van het tegenwoordige World Forum. GL events is nu de ideale partner om de internationale ambities van het World Forum verder vorm te geven. Met de overname van de exploitatie door GL events start de volgende (internationale) groeifase.’