Flanders Expo breidt uit met twee nieuwe multifunctionele ruimtes

Flanders Expo in Gent is uitgebreid met twee nieuwe multifunctionele ruimtes. Eigenaar Artexis wil hiermee meer inzetten op evenementen en congressen die niet per se zijn gelinkt aan beurzen.
 Aan het FLEX Event Center, dat vooral inzet op bezoekersbeleving, zijn afgelopen maanden twee ruimtes toegevoegd: FLEX XL en de Sky Lounge.

FLEX XL bevindt zich onder de glazen koepel van Flanders Expo. Volledig in het zwart, in een stijlvolle en moderne omgeving, zodat snel en modulair de juiste sfeer gecreëerd kan worden. De ruimte beschikt over akoestische wanden en biedt plaats aan 800 personen. De Sky lounge is een mooi afgewerkte ruimte met zicht op hal 1 en kan worden ingezet voor bijeenkomsten, recepties, diners en andere evenementen. De scheidingswand en twee ingangen zorgen ervoor dat er twee evenementen tegelijk kunnen plaatsvinden.  De ruimte biedt plaats aan 40 tot 180 personen.

Het FLEX Event Center beschikte al over de FLEX Lounge en het uit vier ruimtes bestaande FLEX Meet. Het ontmoetingscentrum heeft de afgelopen maanden ook een nieuwe parking gekregen.