Forse personeelsuitbreiding World Forum | Conference Matters

Forse personeelsuitbreiding World Forum

Kirsten Vosmer, David Osborne en Simone Hendriks zijn in dienst gekomen bij het World Forum. Alledrie versterken zij het commerciële team.Kirsten Vosmer is sinds maart de nieuwe commercieel manager. Ze is verantwoordelijk voor het managen van het commerciële team, het definiëren van nieuwe markten en het verder beheren van het bestaande netwerk. De laatste zeven jaar is Kirsten werkzaam geweest bij Amsterdam RAI als international business development manager.

David Osborne is aangenomen als account manager corporate markt en zal voornamelijk de internationale sector bewerken. Na zijn studie aan de Hotelschool in Den Haag vervulde Osborne een commerciële functie in de financiële wereld.

Simone Hendriks zal als project manager zowel nieuwe als bestaande projecten ontwikkelen en ondersteunen. Zij was hiervoor werkzaam bij het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen,

“De komst van deze drie toppers sluit aan bij de internationale groeistrategie die door ons eerder op gang is gezet”, aldus Michiel Middendorf, general manager World Forum.

Op de foto: Kirsten Vosmer

www.worldforum.nl