From Farm to Fork nieuw relatiegeschenk voor internationale zakenrelaties

Het gaat goed met de Nederlandse Gastronomie en streekproducten en dat was voor schrijver Nico Dingemans en vormgever Mariëlle Leussink aanleiding voor het boek From Farm to Fork in the Netherlands. Samen met de top van gastronomisch Nederland en fotograaf Jan Bartelsman brengt het duo het verhaal van boer tot bord in alle 12 provincies in beeld. Het boek heeft een hoog Holland branding gehalte, wat het heel geschikt maakt als relatiegeschenk voor internationale zakenrelaties.
Meer dan twintig bekende (sterren)chefs uit de 12 Nederlandse provincies zoals Jarno Eggen**, Edwin Vinke**, Soenil Bahadoer**, Joris Bijdendijk en Jonathan Karpathios koken met gezonde streekproducten van eigen bodem. Het boek met (h)eerlijke oer-Hollandse signatuurgerechten en recepten zet de Nederlandse Gastronomie internationaal op de kaart.
 

The Making of

Dingemans en Bartelsman nemen de lezer de komende maanden mee op een culinaire reis door Nederland. Via Facebook en Twitter geven zij de lezers een kijkje achter de schermen bij de chefs en de boeren die zij fotograferen en interviewen voor het boek. 
 
Nico Dingemans : “We worden enorm gesteund door bijzondere partijen zoals NBTC – Holland Marketing, HotelloTOP, Euro-Toques Nederland, Gastronomie Jaarbeurs Utrecht, Horecava RAI Amsterdam en vele experts uit de culinaire wereld. Wij merken aan alles dat de trots op het Nederlands product en ons culinaire niveau toeneemt.”
 
De complete line-up van chefs is te  vinden op de website van Hospitality in Health. Het boek wordt medio november 2016 in de boekwinkel verwacht.