FC-Badgeprinter Creator

Full Colour Badgeprinter

Deze licht gewicht, draadloze full colour on-site badgeprinter kan alle soorten en maten badges in Full Colour bedrukken, per 1 badge. Deze badgeprinter is ideaal voor het snel, full colour printen van lage aantallen badges op locatie, voor on-site registratie of badgecorrecties.

Deze lichtgewicht compacte en kostenbesparende badgeprinter is ideaal voor het on-site of op kantoor printen van full colour last-minute badges voor uw congres. Met deze makkelijk te vervoeren badgeprinter kunt u op locatie zo snel mogelijk per enkele badge printen voor uw deelnemers, de printer neemt minder ruimte in beslag en verminderd uw papierafval.

Deze printer is ideaal bij kleinere meetings met on-site registratie van deelnemers, of badge correcties. De badgeprinter kan worden gebruikt op verschillende manieren: de mobiele manier is met tablets en smartphones via een Wi-Fi verbinding, de Computer manier is via laptop of pc en de laatste manier is via een memory card of digitale camera.

De badgeprinter-set word geleverd inclusief: 1 Inkt-cartridge, benodigde kabels, een handleiding en gewenste badges op maat.

✔ Erg licht en handig mee te nemen, weegt slechts kg
✔ Geschikt voor het printen van relatief lage aantallen tot enkele stuks
✔ Werkt op alle operating systems

Meer informatie:
www.creatormeetingsupport.com