Full-service multimediastudio ‘Studio Amsterdam Zuid’ officieel geopend

Hotelketen NH Hotel Group en NEP The Netherlands, bedrijf voor facilitaire en technische dienstverlening in de televisie- en de live evenementenindustrie, openden op vrijdag 23 september officieel hun multimediastudio ‘Studio Amsterdam Zuid’. De studio, ingericht in hotel NH Amsterdam Zuid, is beschikbaar voor het produceren en uitzenden van webcasts en online videoproducties. Met deze studio komen de partijen tegemoet aan de groeiende vraag naar professionele multimediafaciliteiten ten behoeve van e-learning, (financiële) presentaties, lanceringen en online seminars.
 De multimediastudio is ingericht in een aparte vleugel van hotel NH Amsterdam Zuid. Door de samenwerking tussen NEP en NH Amsterdam Zuid is er voor gasten een full-service pakket aan faciliteiten beschikbaar, zoals de laatste digitale registratietechnieken, green screen mogelijkheden, een lichtplafond en een hybride decor, waardoor de studio naar eigen huisstijl gebrand kan worden. 

NH Hotel Group heeft bijna 400 hotels wereldwijd, waarvan 35 in Nederland. Onder het motto ‘High Tech Made Easy’ werkt NH Hotel Group aan innovatie van technieken die een bijeenkomst tot de verbeelding sprekend maken. Zo biedt NH permanent de 3D Holographic Telepresence techniek aan in geselecteerde hotels, waardoor sprekers en presentaties als hologram op meerdere plaatsen tegelijk ten tonele kunnen verschijnen. De nieuwe studio in NH Amsterdam Zuid sluit aan bij deze High Tech Made Easy propositie.