Conference Center High Tech Campus 2 juni

VisitBrabant Convention Bureau

Brabant is ‘booming’, zeker voor de zakelijk markt. Ook internationaal is dit niet onopgemerkt gebleken. Dit werd eens temeer duidelijk tijdens de recente aanwezigheid van Brabant op IMEX Frankfurt. Maar ook door het internationale ITS Congres wat voor de Brainport-regio heeft gekozen. Deze prestigieuze bijeenkomst over smart mobility in 2019 vindt plaats in Eindhoven en Helmond.

“Brabant is toonaangevend op het gebied van onder meer hightech, smart mobility en agrifood. Die ‘business brains’ combineren we met ons ‘hospitality heart’. Dat is het vleugje Brabant dat we iedere bijeenkomst meegeven.”

Gastvrijheid, design en innovatie

VisitBrabant Convention Bureau positioneert Brabant op haar kernwaarden gastvrijheid, design en innovatie. “We zijn het onafhankelijke loket voor planners van zowel corporate meetings als voor de conventiemarkt,” benoemd Saskia Holterman, programmamanager MICE bij VisitBrabant. “We ontzorgen en faciliteren planners in de breedste zin van het woord: van locatiekeuze tot organisatie. In Brabant nodigen we gasten uit de Brabantse waarden te omarmen: samenwerken vanuit een oprecht gevoel van gastvrijheid en zo vernieuwende ideeën vorm te geven.”

www.visitbrabant.com/conventionbureau