Gelderland: Winter in het Nederlands Openluchtmuseum

Van 29 november tot en met 11 januari is het winter in het Nederlands Openluchtmuseum. Nergens ervaart u de winters uit onze geschiedenis beter dan in het sfeervolle museumpark.
 Speciaal voor het winterseizoen heeft het Nederlands Openluchtmuseum leuke teambuildingsevenementen samengesteld.
 
Wat dacht u bijvoorbeeld van de Barre wintertocht; Meet uw krachten tijdens de prikslee race, raak uw doel met sneeuwballen en sluit het spel af met het bakken van een worstenbroodje bij een knapperend vuur.
 
Of warm op onder het genot van een glaasje glühwein en een oliebol terwijl u met uw gezelschap bekende spelen als sjoelen, kegelen, of ringwerpen speelt. U kunt elkaar ook de loef af steken met het minder bekende mannetjesspel of het tonnenspel.
 
Uiteraard behoort ook schaatsen tot de mogelijkheden.
 
Welke arrangement u ook kiest, sluit de avond gezellig af met een ambachtelijke biologische stamppot maaltijd.
 
Natuurlijk bieden de winterse sferen ook een prachtige ambiance voor uw vergadering of conferentie in het Nederlands Openluchtmuseum.
 
Klik hier voor meer informatie over de winterarrangementen van het Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem, Gelderland.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden voor meetings & events in het Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem, Gelderland.

Deze tip wordt u aangeboden door Zakelijkestreken.nl
 

Gelderland levert je mooie streken!

De bakens verzetten en de boel even opschudden? Dat kan nergens beter dan in Gelderland. In Gelderland is een heidesessie écht een heidesessie. En zoekt u een prikkelende vergaderruimte of congreslocatie waar u de fantasie de vrije loop kunt laten? In Gelderland kunt u vergaderen te midden van wilde dieren of tussen wereldberoemde schilderwerken. Zakelijkestreken.nl helpt u graag bij het vinden van de locatie die past bij uw bijeenkomst. Neem een kijkje op www.zakelijkestreken.nl of bel 0481-366260.