Gelderse powerlunch voor Geduputeerde Van der Kolk

Annelies van der Kolk, gedeputeerde van de provincie Gelderland, samen met een aantal naaste collega’s getrakteerd op een ‘Gelderse Powerlunch’. De lunch vond plaats op woensdag 23 februari en werd aangeboden door Gelderland levert je mooie Streken, een samenwerking- verband tussen Congresbureau Veluwe, Convention Bureau regio Arnhem Nijmegen en GOBT.

Van der Kolk kreeg de lunch als dank voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van de zakelijke markt voor Gelderland. De lunch werd geserveerd vanuit de opvallende promotiecaravan van ‘Gelderland levert je mooie streken’. In haar periode als gedeputeerde vormde regionale, grensoverschrijdende samenwerking voor haar een belangrijk speerpunt. Door haar toedoen en geloof in een Gelderse aanpak zijn met financiële steun van de provincie een aantal samenwerkingsprojecten gerealiseerd. Zoals het Historisch Belevenis Netwerk, Veluwecard, Gelderland 2.0 (online marketingplatform) en de promotiecampagne ”Gelderland levert je mooie Streken”.

In het najaar van 2009, een tijd waarin de hotellerie het door de crisis erg moeilijk had, trokken de Gelderse Regionale Bureaus voor Toerisme samen op om het verblijfstoerisme in de provincie een boost te geven. In mei 2010 kreeg deze campagne een vervolg. Een webportal, moving billboards, kennismakingsevenementen, pers en publiciteit en een promotiecaravan voor beurzen en evenementen worden ingezet om te laten zien wat Gelderland te bieden heeft voor de zakelijke gast. Decisionmakers maken bovendien kans op een caravanlunch op locatie. Voldoende reden om Annelies van der Kolk zelf te verblijden met een lunch op haar eigen werkplek.

www.zakelijkestreken.nl