Genootschap voor Eventmanagers start jongerenclub

Het Genootschap voor Eventmanagers start met een nieuwe club voor jonge eventprofessionals werkzaam voor bedrijven, organisatiesbureaus of toeleveranciers. G14, wat staat voor Generatie 2014, biedt de generatie jonger dan 35 jaar een eigen plek, om met elkaar te sparren over het vak, vakkennis uit te wisselen en up to date te houden en vakinhoudelijke informatie op te doen.
‘, ‘Er wordt ingezet op kruisbestuiving tussen de jonge eventprofessionals en de leden van het Genootschap én van Platform Museum Locaties en Freelance Event Professionals.

Lidmaatschap van G14 bedraagt € 199,- (excl. BTW) per jaar. Daarvoor krijgen de leden ondermeer toegang tot themadagen en de besloten interfora. Daarnaast krijgen leden van G14 krijgen kortingen op de opleidingen van Master in Eventmanagement, evenementenverzekeringen en juridisch advies. Daarnaast ontvangen zij het ledenblad De EventManager.

Op woensdag 30 april vindt de officiële oprichting plaats op het dakterras van het Ramada Apollo Amsterdam vanaf 17.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via deze link.
‘, ‘