Gielissen versterkt de business unit Events

Gielissen gaat de business unit Events verder uitbouwen. Sinds kort is Gielissen Events gevestigd in een modern pand bij Schiphol en zijn René Zwanenburg en Leen Jan van Dijke aangetrokken om leiding te geven aan dit bedrijfsonderdeel.
Het bedrijf dat op het gebied van beurspresentaties tot de grootste spelers in Europa behoort, wil diezelfde status bereiken in de evenementenindustrie. De focus komt te liggen op internationale user events, productintroducties en brand events. Gielissen werkt onder meer voor de merken Heineken, Philips Lighting en Salesforce/T3Expo, de associaties ERA-EDTA, ESC en FDI en de beursmediabedrijven CloserStill Media, Pennwell en Deutsche Messe.

René Zwanenburg wordt verantwoordelijk voor de complete projectmanagement afdeling van Gielissen Events. Hij organiseerde eerder onder de naam Communivents internationale events voor corporate organisaties, beursgenoteerde bedrijven en grote spelers in het MKB.

Leen Jan van Dijke gaat als commercieel directeur zich met zijn team richten op de acquisitie van nieuwe projecten bij nieuwe en bestaande relaties. Van Dijke was hiervoor verantwoordelijk voor event, content & design bij Synpact en new business development bij Pepperminds.