Gijs Crusius en Hans Henrik Friis nieuwe internationale managers ACS

ACS Audiovisual Solutions heeft twee nieuwe internationale managers: Gijs Crusius en Hans Henrik Friis. Met de komst van deze ervaren managers wil ACS haar aanwezigheid op de internationale markt verder uitdiepen. Beide hebben uitgebreide kennis van technische dienstverlening, zijn daadkrachtige managers en hebben ervaring in verschillende regio”s in Europa/Azië opgedaan.
 Gijs Crusius heeft in het verleden zijn sporen verdiend bij grote broadcast facility bedrijven waaronder het NOB. Daarna was hij mede eigenaar van een bedrijf in communicatieprojecten. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het omzetten van de boodschap van de klant naar creatieve content middels info-tainment. Als producent van dergelijke projecten heeft Crusius veel ervaring met creatieve content opgedaan en zal dit binnen ACS nog verder gaan ontplooien. Als Manager Projects zal hij zich gaan richten op het aansturen van zowel het commerciële als het operationele proces binnen onze internationale tak.

Als Executive Director of Business Development zal Hans Henrik Friis zich gaan richten op internationaal business development voor zowel ACS als zusterbedrijf Eventresult. Hij heeft jarenlang gewerkt voor Brahler in Duitsland, daarnaast is hij in dienst geweest bij Dorier/MCI, voor wie hij een aantal jaren in Azië actief is geweest.

Foto: Gijs Crusius en Hans Henrik Friis