GNO tekent vierjarig contract met World Forum The Hague

Het Life in Business ”Global Awareness” Congress vindt op 1 november 2017 plaats in World Forum The Hague. Dit inspirerend zakelijk congres op het gebied van duurzaamheid wordt georganiseerd door Global Network Organization (GNO). De organisator en het World Forum zijn een contact aangegaan voor een jaarlijks terugkerend Life in Business congres voor de komende vier jaar.

Life in Business Congress

Life in Business Congress is een zakelijk evenement met als doel ‘global partnerships on the UN global goals’ te creëren tussen partijen uit binnen- en buitenland en stil te staan bij de mogelijkheden die het bedrijfsleven heeft om de wereld te veranderen. Het is de ‘global awareness hot spot’ voor 2.500 professionals en staat geheel in het teken van duurzaamheid en innovatie.
Het congres heeft een inhoudelijk sterk programma met een Q&A met Sir Richard Branson onder leiding van Roelof Hemmen en diverse innovatieve programma onderdelen, zoals masterclasses met actuele thema’s, optredens van bekende ondernemers en artiesten, match-making sessies, een gala diner voor Stichting Lymph&Co en een beursvloer met expo specials en de presentatie van de Hyperloop en PAL-V Liberty.
Life in Business is het grootste platform op het gebied van duurzaamheid voor organisaties, investeerders, startups en ondernemers. Dit platform is gestart om connecties te maken en vooral te onderhouden.

Global Network Organization

De Global Network Organization staat met haar internationale business netwerk bekend als een pro-actieve zakelijke bruggenbouwer en heeft als doel met Life in Business deze expertise in te zetten om de juiste partnerships te creëren op het gebied van de globale duurzaamheidsvraagstukken.