Golden Tulip Hotel Central realiseert luxe penthouse | Conference Matters

Golden Tulip Hotel Central realiseert luxe penthouse

Golden Tulip Hotel Central in ”s-Hertogenbosch heeft er een luxe suite van 150 vierkante meter met privé dakterras van 60 vierkante meter bijgekregen: Penthouse Central. In het ontwerp is rekening gehouden met zowel de zakelijke als de toersistische gast. Exclusief vergaderen in besloten kring of een bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis vieren, in het Penthouse Central is het allemaal mogelijk.

 In de grote, lichte suite hebben de gasten een panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje ’s-Hertogenbosch. Een superkingsize bed met beddengoed van Egyptisch katoen, een volledig ingerichte keuken en valet-parking en een persoonlijke ontvangst. In het design is gekozen voor warme en rustige kleuren, comfortabele meubels en Ardoise tegels in de hele suite. Maar ook kleine details als de familiecollectie Delfts blauw zijn aanwezig.

Penthouse Central beschikt over een lange diner- en vergadertafel voor maximaal 8 personen, een zithoek met een Bellfires Vertical Bell Small gashaard, Sonos geluidsinstallatie, een interactief scherm, Apple TV en diverse flatscreen’s met Netflix. Indien gewenst worden ontbijt, lunch, diner of een aperitief in het penthouse geserveerd. Op het dakterras van 60 vierkante meter is ook een tafel voor acht personen aanwezig. De badkamer beschikt onder meer over een regendouche, whirlpool, solartube, sunshower en zelfs een Finse sauna.