Golden Tulip Hotel Central renoveert brasserie

Golden Tulip Hotel Central in ”s-Hertogenbosch start op 18 juni 2017 de renovatie van de aan de markt gelegen Brasserie Central. Ook de Tony’s bar en de keuken worden in het renovatieplan meegenomen. De vernieuwing is de tweede fase van het meerjarenplan om verschillende ruimtes van Hotel Central te moderniseren. De werkzaamheden zullen volgens planning gaan duren tot 27 juli 2017.
 In de zomer van 2016 is de 14e-eeuwse gewelvenkelder De Hoofdwacht van Hotel Central vernieuwd en in het najaar is het nieuwe Penthouse geopend. Voor de verbouwing van de brasserie, bar en keuken is
gekozen voor een ontwerp van interieurarchitect Feran Thomassen met als uitgangspunt ‘vasthouden wat goed is en aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd’. De glazen pui van de brasserie zal in 2018 vervangen worden.

Stukjes Central te koop

Voorafgaand aan de verbouwing is het mogelijk om verschillende ‘Central’ items te bekijken en een bod uit te brengen. De opbrengst van de veiling zal geheel ten goede komen aan ‘Swim to Fight Cancer’ op 17 september waaraan Hotel Central directeur Karin Rademaker ook zal deelnemen.