Goltstein in bestuur Maastricht Congres Bureau | Conference Matters

Goltstein in bestuur Maastricht Congres Bureau

René Goltstein, directeur van Hotel Derlon in Maastricht, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau. Goltstein (42) heeft ruime ervaring in de internationale hotellerie en is sinds drie jaar directeur van het Derlon hotel. Als bestuurslid van het Maastricht Congres Bureau zal hij de belangen van de aangesloten hotels behartigen.

Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht & regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Participanten van deze stichting zijn: MECC Maastricht, VVV Maastricht, aangesloten hotels en aangesloten dienstverleners.

Goltstein kijkt uit naar zijn rol in het bestuur: "Als vertegenwoordiger van de hotels kan ik er, samen met hen, voor zorgen dat er nóg meer zakelijke bijeenkomsten naar Maastricht & regio komen. Samenwerking is daarbij het sleutelwoord en ik kijk ernaar uit de spil te zijn tussen de participanten en het algemene bestuur van het Maastricht Congres Bureau."

Naast Goltstein bestaat het bestuur van het Maastricht Congres Bureau uit: de heer R. Stevens (onafhankelijk voorzitter), de heer R. Hanssen (namens MECC Maastricht), de heer N. Bos (namens VVV Maastricht) en mevrouw B. Dormans (namens de Overige dienstverleners).

Het Maastricht Congres Bureau promoot Maastricht & regio in binnen- en buitenland als bestemming voor congressen, vergaderingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Daartoe geeft het kosteloos onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die zulke bijeenkomsten organiseren.