Gonzalo Perez Constanzó nieuwe voorzitter IAPCO

Gonzalo Perez Constanzó, managing director of Kenes Latin America is op 19 februari 2012 gekozen tot de nieuwe voorzitter van IAPCO, de wereldwijde associatie van PCO's.
Constanzó is een ervaren congresman. Geboren in Buenos Aires, begon hij zijn professionele carrière bij Congresos Internacionales, waar hij meer dan een decennium werkte. Daarna ging hij bij  de World Bank in Washington DC aan de slag, waar hij betrokken was bij de organisatie van de 'Annual Assembly' met meer dan tienduizend deelnemers. Daarnaast organiseerde hij wereldwijd tal van andere World Bank-gerelateerde congressen en meetings. In 2008 maakte Constanzó de overstap naar Tilesa OPC, waar hij operationeel directeur werd van de nieuwe Tilesa Kenes Spain. In 2011 werd hij managing director bij Kenes Latin America.

Het is niet voor het eerst dat Constanzó zich beschikbaar stelt voor een nevenfunctie. Zo was hij al lid van de Raad van bestuur van ICCA, en voorzitter van de Latijns Amerikaanse chapter van ICCA. Verder is hij secretaris van de 'Welcome Argentina Foundation' en treedt hij vaak op als gastspreker op congressen, zoals recent tijdens de IAPCO Annual Wolfsberg Seminar.