Gouden Green Key voor Woudschoten Conferentiecentrum

Woudschoten Conferentiecentrum heeft in augustus het Gouden Green Key-certificaat ontvangen uit handen van Erik van Dijk, directeur van Stichting KMVK. Het congrescentrum in Zeist voldeed in één keer aan de hoogste eisen van dit internationale keurmerk in de categorie hotels en conferentiecentra.

Directeur Hans van Pelt: “De gouden classificatie is een kroon op ons werk van de afgelopen jaren. Het garandeert dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een centrale rol inneemt binnen onze bedrijfsvoering en zorgt ervoor dat onze gasten duurzaam kunnen vergaderen in een groene omgeving. Naast de gebruikelijke besparingsmaatregelen besteden wij in het bijzonder aandacht aan goede doelen, duurzaam bosbeheer en groen vervoer. In het kader hiervan hebben we een logo ontwikkeld dat wordt gebruikt om intern aan te duiden waar Woudschoten met het milieu rekening houdt. Dit milieulogo staat centraal voor het ‘groene Woudschoten’ en maakt het herkenbaar en tastbaar voor onze gasten.”

Een uitgebreid overzicht van de duurzame maatregelen die door Woudschoten Conferentiecentrum zijn doorgevoerd is te vinden op www.duurzaamvergaderen.nl.