Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Den Haag, een vijfsterren hotel met uitzicht op de Noordzee.

Het Kurhaus is van oudsher dé place to be voor zakelijke bijeenkomsten. Uniek gelegen aan de prachtige kust van Scheveningen en op slechts 15 minuten van de binnenstad van Den Haag, maakt Grand Hotel Amrâth Kurhaus de perfecte locatie voor uw evenement!
 Het Kurhaus biedt de mogelijkheid om uw gasten, van 2 tot 1.500 personen, te ontvangen op deze historische en multifunctionele locatie. De 8 prachtige zalen vormen het decor voor uw succesvolle evenementen; van vergaderingen tot congressen en van diners tot feesten in de indrukwekkende Kurzaal.

OVERWELDIGENDE AMBIANCE
U zult ontdekken dat elke zaal zijn eigen charme heeft. Zo beschikken een aantal zalen over een aangrenzend terras en uitzicht over zee. Daarnaast kunnen alle zalen geheel naar uw wens, behoefte en budget ingericht worden. Naast de zalen die tal van mogelijkheden bieden, beschikt het Kurhaus over 265 moderne kamers, inclusief 8 suites. De kamers zijn voorzien van alle luxe, waaronder gratis gebruik van de minibar. In december is de Kurhaus Spa geopend; de nieuwe Wellness met o.a. zwembad, sauna’s en tal van behandelingen. In restaurant Waves bereidt chef-kok verfijnde gerechten, geheel passend bij het geweldige uitzicht over de Noordzee.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het Kurhaus biedt valet parking voor uw gasten en in de omgeving is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Daarnaast is het hotel uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. U bent van harte welkom bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus, a World of Luxury by the Sea!

www.amrathkurhaus.com