Grand Winston wordt Best Western Plus Grand Winston en heeft nieuwe eigenaar

Het Grand Winston Hotel in Rijswijk is per direct overgenomen door PLAZA Hotelgroup en aangesloten bij Best Western Hotels & Resorts. De nieuwe naam van het hotel is Best Western Plus Grand Winston. De familie Yalaz, oprichter van de PLAZA Hotelgroup, is de nieuwe eigenaar van het hotel.

 Het hotel, beter bekend als Worldhotel Grand Winston, is in juli failliet verklaard. Bijna alle medewerkers zijn nu in dienst gekomen van de nieuwe eigenaar, PLAZA Hotelgroup. PLAZA is eigenaar van 19 Best Western hotels met meer dan 2.500 kamers in Duitsland, Oostenrijk,Tsjechië en Nederland.

“Voor de komende maanden staan er een aantal grote renovaties op de planning om de algehele kwaliteit van het hotel verder te verbeteren” zegt Yonca Yalaz, managing director van de PLAZA Hotelgroup. “Alle bedden van de ruim 252 hotelkamers worden vervangen door nieuwe, comfortabele bedden om onze gasten een aangename en goede nachtrust te bieden. Daarnaast wordt het meubilair aangepast en worden de badkamers gerenoveerd om het comfort van de kamers op het PLAZA en Best Western kwaliteitsniveau te krijgen.”