Groningen Congresstad 3.0 zoekt accountmanager | Conference Matters

Groningen Congresstad 3.0 zoekt accountmanager

Groningen Congresstad 3.0 is op zoek naar een energieke accountmanage die op authentieke wijze over kan brengen wat Groningen als congresstad te bieden heeft.

Over ons

Groningen Congresstad 3.0 zoekt een accountmanager. “3.0” insinueert een nieuwe versie. En dat is exact wat er aan de hand is.
Het Groningen Congres Bureau, Marketing Groningen, Groningen Airport Eelde, MartiniPlaza, Hoteloverleg Groningen en de Gemeente Groningen hebben de krachten gebundeld. Groningen Congresstad 3.0 stelt zich ten doel dat Groningen binnen afzienbare tijd een top drie positie bereikt op de congresmarkt in Nederland.

De ambitie én potentie is aanwezig. Groningen heeft als congresstad enorm veel te bieden; een zeer
divers aanbod aan congres-accommodaties en hotels en een uitstekende en concurrerende prijskwaliteit verhouding. Middels focus, de unieke samenwerking tussen alle stakeholders én een gedreven accountmanager wordt dit doel werkelijkheid!

Wat wij vragen

Focus is key. Groningen heeft een sterke positie binnen (en buiten) Nederland als het gaat om Digital Society, Energie, Agrifood, Biobased Economy en Gezondheid. Dit zijn dan ook de sectoren waar je je op richt.
Je bent in staat om op basis van deze vijf topsectoren zelf je netwerk te bepalen, op te bouwen en te onderhouden. Binnen dit netwerk presenteer je Groningen als de ideale stad voor hun congres of andere zakelijke bijeenkomst, zoals training, bedrijfspresentatie, symposia, jaarvergadering en incentive.

Je bent een stevige, charismatische persoonlijkheid met een hoge “gun”-factor. Positief ingesteld, ziet kansen, hebt veel energie en doorzettingsvermogen. Je weet als geen ander wat Groningen te bieden heeft als congresstad en weet dit op authentieke wijze over te brengen aan je doelgroep. Die je overigens zelf bepaalt aan de hand van de benoemde vijf topsectoren. Je bent goed in staat je netwerk op te bouwen en te onderhouden.
De zelfstandigheid in deze functie haalt het beste in je naar boven. Je bent pragmatisch en resultaatgericht.
Je acteert op HBO werk- en denkniveau en hebt relevante werkervaring binnen de congresmarkt en/of vergelijkbare salesfuncties. Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

We bieden je, naast deze mooie uitdaging en levendige werkomgeving, een jaarcontract op basis van 32 tot 40 uur per week. Salarisindicatie is maximaal € 4000 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Solliciteren kan via https://www.beljon.westerterp.nl/items/nl-nl/vacatures/commercieelverkoop/accountmanager-groningen-congresstad