Groningen en Friesland presenteren zich internationaal als Holland North

Groningen Congres Bureau en Beleef Friesland bundelen hun krachten om meer internationale conferenties en evenementen naar de provincies Groningen en Friesland te halen. Op 15 mei is daarvoor het samenwerkingsverband Holland North van start gegaan.
‘, ‘“Het heeft allerlei voordelen om de internationale marktbewerking samen te doen”, vertelt Mariska Pater, directeur van Groningen Congres Bureau. “Je vormt een grotere regio met alles erop en eraan. Groningen is een echte congresstad die gemakkelijk conferenties tot 2000 man kan faciliteren, terwijl Friesland naast congresfaciliteiten ook legio mogelijkheden heeft voor kleinere incentives en meetings. Samen kunnen wij een sterk pakket bieden om de interesse te wekken van internationale congres- en evenementenorganisatoren.”

Als lid van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen neemt Holland North deel aan de Holland stand op de internationale vakbeurzen IMEX in Frankfurt en EIBTM in Barcelona. Verder is er een speciale website gemaakt voor Holland North.
‘, ‘