Gui de Vries verlaat Sandton Hotels

Sandton Hotels oprichter Gui de Vries heeft besloten om per 1 november het bedrijf te verlaten. Sinds 2004 stond hij, samen met compagnon Rogier Braakman, aan het roer van Sandton Hotels.
 Persoonlijke motieven liggen ten grondslag aan zijn besluit om Sandton vaarwel te zeggen. Na 10 jaar is hij toe aan een nieuwe uitdaging, zegt Gui de Vries: “Ik heb een geweldige tijd gehad bij Sandton Hotels en ben enorm trots op wat we met een klein loyaal en enthousiast team hebben weten neer te zetten. We wilden een nieuw en onderscheidend hotelmerk bouwen en dat is gelukt. Er staat nu een compacte organisatie die klaar is voor de toekomst. Voor mijzelf is dit het moment om invulling te gaan geven aan andere ambities.”
 
Sinds 2010 heeft investeringsmaatschappij Amerborgh een belang in Sandton Hotels. Het hotelbedrijf zal bestuurd blijven worden door algemeen directeur Rogier Braakman en financieel directeur Lars Duurinck. Na een aantal jaren van consolidatie ligt er voor de hotelcollectie inmiddels een plan klaar om weer gestaag te gaan groeien in het hogere segment. Daarin zal de reeds gevoerde sub-merknaam Pillows een prominente rol gaan spelen.

Rogier Braakman: “We zullen Gui’s persoonlijkheid enorm gaan missen en ik ben dankbaar voor de jarenlange samenwerking, waarbij we elk onze rol konden vervullen. Gelukkig laat hij Sandton Hotels achter als een bedrijf met veel perspectief dat voortvarend verder gaat op de ingeslagen route.”