Haarlem Convention Bureau zoekt Sales Manager | Conference Matters

Haarlem Convention Bureau zoekt Sales Manager

Haarlem Convention Bureau is op zoek naar een gedreven netwerker die trots is op de stad Haarlem! Het gaat om een fulltime dienstverband in de functie van Sales Manager.

De baan

Voor de businessunit Haarlem Convention Bureau zoeken wij een Sales Manager.
Het Convention Bureau is verantwoordelijk voor het benaderen van evenementen, congresorganisatoren en intermediairs om Haarlem zakelijk op de kaart te zetten. Dit doe je door middel van (koude) acquisitie, representatie op (inter)nationale beurzen, presentaties geven aan (potentiële) opdrachtgevers, het uitvoeren van site inspecties voor toekomstige opdrachtgevers en ze te verbinden met de partners in de stad Haarlem. Hiervoor moet je je partners goed kennen en daarom onderhoud je de relaties met de partners en het bedrijfsleven dat zich bezighoudt met de zakelijke bezoekersmarkt.
In deze baan ben je verantwoordelijk voor het door ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van de strategie en het beleid op het gebied van de congressen.

Jij

 • Je bent trots op de stad Haarlem!
 • Je hebt relevante werkervaring (minimaal 3 jaar) in een soortgelijke functie, kennis van de congres- en vergadermarkt en een aantoonbaar netwerk binnen de (inter)nationale MICE markt.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Verder heb je minimaal HBO denk- en werkniveau.
 • Jij bent de professionele gesprekspartner en sparringpartner op het gebied van MICE, tevens vraagbaak voor de partners van het Convention bureau.
 • Essentiële competenties voor deze functie zijn: verbinder, netwerker, gedreven, resultaat gericht, communicatief, gastvrij en doorzettingsvermogen.
 • Geen 9-5 mentaliteit.

Wij

 • Wij bieden jou een zeer uitdagende positie, waarin je jezelf kunt ontwikkelen.
 • Je komt te werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is.
 • Je wordt onderdeel van een sterk team, dat het merk Haarlem met veel passie vertegenwoordigt. Het team is compact, werkt efficiënt en de lijnen zijn kort. Er wordt hard gewerkt in een prettige, open en gezellige werksfeer.
 • Naast een pakket van goede secundaire arbeidsvoorwaarden wordt er een marktconform salaris geboden.

Haarlem Convention Bureau zie haarlemconventionbureau.nl
Binnen Haarlem Marketing richt het Convention Bureau zich op het werven en faciliteren van congressen en zakelijke evenementen in Haarlem. Wij vertegenwoordigen ruim 35 evenementenlocaties, hotels en restaurants die van betekenis zijn voor het zakelijk segment.
Het doel is om de lokale economie te stimuleren en het imago van Haarlem als zakelijke destinatie te versterken.

Haarlem Marketing zie haarlemmarketing.nl

De stad Haarlem is enorm in ontwikkeling. Het merk Haarlem is de laatste jaren met stip gestegen naar de top-10-sterke-stedenmerken van Nederland. Haarlem Marketing is verantwoordelijk voor het stadsimago, organiseert campagnes, regelt acties en legt en onderhoudt contacten met alle betrokken partijen in de stad en omgeving. Haarlem Marketing heeft als missie om het bezoek en de bestedingen van nationale – en internationale bezoekers te laten groeien met als doel een positieve impact op de Haarlemse economie. VVV Haarlem en Haarlem Convention Bureau maken onderdeel uit van Haarlem Marketing.

Contact

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV voor 31 maart 2019 naar Haarlem Marketing t.a.v. Anne-Marije Hogenboom, Grote Markt 2, 2011 RD Haarlem. Deze kun je versturen via onze sollicitatiepagina. Voor vragen over kun je tevens contact opnemen met Anne-Marije Hogenboom via de Office Manager Patty Langeveld: plangeveld@haarlemmarketing.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature advertentie wordt niet op prijs gesteld.