Handboek voor de Congresontwikkelaar | Conference Matters

Handboek voor de Congresontwikkelaar

Hoe bedenk je een congres en hoe ontwikkel je een succesvolle invulling van een congres? Ton Soons heeft zijn tips en afwegingen, gebaseerd op 25 jaar ervaring in de commerciële congresbranche, vastgelegd in de nieuwe uitgave ‘Handboek voor de Congresontwikkelaar’. Centraal in het 185 pagina’s tellende boek staat de research naar congresonderwerpen  en congresinvulling. Welke onderwerpen zijn geschikt voor een conferentie, hoe onderzoek je wat de doelgroep daarover wil weten, hoe zoek je daar de sprekers bij en hoe maak je met hen een boeiend programma?

Soons geeft in zijn vlotte en bondige schrijfstijl praktische tips over hoe je op deze vragen antwoorden kunt vinden. Voor de diverse aspecten van congresontwikkeling beschrijft hij een plan van aanpak, met daarbij de afwegingen die je als bedenker, producent en/of projectleider kunt of moet maken. Als uitgangspunt neemt hij commerciële conferenties, omdat de betalende deelnemers de hoogste eisen stellen aan een congres.

QM-aanbieding
Handboek voor de Congresontwikkelaar van Ton Soons is te koop voor € 32,50 inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Namens QM mogen we een korting aanbieden van € 5,00 op het boek. U krijgt deze korting door gebruik te maken van dit online bestelformulier.