HCCE-conference in Slot Zeist

‘Meeting the Golden Age”. Onder die noemer wordt van 5 tot en met 7 mei in Slot Zeist de jaarlijkse HCCE-conference gehouden. Met haar barokke architectuur en authentiek ingerichte stijlzalen vormt het kasteel een passende entourage voor deze conferentie.

De Historic Conference Centres of Europe is een samenwerkingsverband van 26 historische conferentielocaties in veertien verschillende landen. In Nederland zijn Slot Zeist, Pieterskerk in Leiden de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Bij de conferentie is het ontmoeten van bestaande en potentiële klanten van groot belang. Daarom zijn op vrijdag 6 mei vanaf de lunch ook PCO”s evenementenorganisatoren uitgenodigd. Er worden twee professionele presentaties gegeven. Peter Haigh spreekt over de Return on Investment Methodology als verkoopinstrument en Ralph Morris over Winning New Business in China. Na dit officiële gedeelte is er ruimschoots gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Bezoekers kunnen tijdens één op één ontmoetingen kennismaken met de deelnemende historisch locaties van de HCCE. De dag wordt afgesloten met een feestelijk diner.

Het zaterdagprogramma is bestemd voor de internationale gasten en omvat een rondvaart in Amsterdam en bezoeken aan de Beurs van Berlage en de Keukenhof.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Nederlandse en Belgische evenementenorganisatoren en PCO’s die geïnteresseerd zijn de conferentie bij te wonen, kunnen per e-mail (hcce@slotzeist.com) een aanmeldformulier aanvragen.

www.hcce.com / www.slotzeist.nl