Henkjan Smits leert bedrijven hun X-factor vinden

Op 23 november vindt in Expo Haarlemmermeer een gratis inhoudelijk netwerkevenement plaats. Als special guest komt Henkjan Smits aan het woord. In één middag leert hij de aanwezigen om het onderscheidende vermogen van hun bedrijf te herkennen, te verbeteren en te communiceren naar de doelgroep.

Henkjan Smits: “Ik gebruik mijn ervaringen uit de muziekwereld en pas deze toe op verschillende branches. Er zijn meer parallellen dan je zou verwachten, waarbij je eigen, unieke kracht kennen en benutten zeker de belangrijkste is.”

Daarna vertellen Joris Bots en Arjen Lemstra, winnaars van de Gouden Giraffe in de categorie Beurzen, over het succes van hun beursconcept. De middag wordt vervolgens afgesloten met borrel.

Beperkte plaatsen

Het programma begint om 15.00 uur en duurt tot 18.30 uur. Iedereen die zich bezig houdt met het organiseren van bedrijfsfeesten, congressen of seminars is welkom. Wilt u ook aanwezig zijn bij dit evenement? Meld u dan zo snel mogelijk aan, want er zijn slechts 300 plaatsen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.libemazakelijk.nl/xfactor.