Herman Klok nieuwe Hotel Director NH Grand Hotel Krasnapolsky

Herman Klok is per 7 oktober de nieuwe Hotel Director van NH Grand Hotel Krasnapolsky. Klok is afkomstig van Accor, waar hij de functie van General Manager bekleedde bij Pullman Brussels Midi. Bij NH Hoteles volgt hij Heinz Imhof op, die de afgelopen twee en een half jaar verantwoordelijk was voor het vijfsterren hotel.

In de afgelopen jaren deed Klok de nodige nationale en internationale ervaring op in het vak. Als Director of Operations Rooms Division werkte hij sinds 2004 voor Dorint Sofitel op Schiphol, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de rebranding naar Dorint.

In 2007 maakte hij de overstap naar de VS waar hij als Hotel Manager de scepter zwaaide over het Sofitel Chicago Water Tower. Klok implementeerde hier de nieuwe merkstandaarden in lijn met de herpositionering van het merk naar het luxe segment.

Drie jaar later verrijkte hij zijn carrière in Dubai met de opening van het eerste Pullman hotel in het Midden-Oosten, in de rol van Operations Manager. Meer recentelijk was Klok werkzaam in België, waar hij in juni 2013 als General Manager hotel Pullman Brussels Midi opende.