Bilderberg Kasteel Doorwerth - Tuigkamer

Het Koetshuis: een eventlocatie waar we je mee terugnemen naar de kern

In het prachtige Doorwerth, vlakbij een stuwwal met een afwisselend heuvellandschap, vind je Kasteel Doorwerth. Dit kasteel straalt een en al historie uit. Een onderdeel van het kasteel is het Koetshuis, wat recent in een nieuw zakelijk jasje is gestoken. Meetings en events worden een onvergetelijke ervaring in het Koetshuis, waarbij je de gemoedelijkheid van vervlogen tijden beleeft maar met de comfort en genoegens van nu.

In een nieuw jasje gestoken

De sprookjesachtige aankomst, via de ophaalbrug van dit authentieke kasteel, maakt alleen al een onvergetelijke indruk. En al snel kom je in een sfeervolle binnenplaats terecht met het prachtige gerenoveerde Koetshuis. Het Koetshuis is onlangs van binnen compleet gerenoveerd en is hierdoor nu de perfecte locatie voor het organiseren van een meeting of event. Lunchen of dineren in de historische tuigkamer met lokale producten, een koffie-break op de buitenplaats of een plenaire vergadering in het Koetshuis. Vanaf nu is het allemaal mogelijk op deze historische plek.

Break-out rooms

Ben je met een kleinere groep? Of wil je je even terugtrekken? Onze nieuwe break-out rooms lenen zich hier uitstekend voor. Of je nu even 1op1 met een collega een Goed Gesprek wilt voeren, graag nog met wat collega’s De Discussie aangaat of een Onderonsje noodzakelijk is. Zeker één van de break-out rooms zal perfect matchen bij het type gesprek dat er nodig is.

Bilderberg Kasteel Doorwerth - Breakout RoomBilderberg Kasteel Doorwerth - Breakout Room - Goed Gesprek

Bilderberg Kasteel Doorwerth - Breakout Room - De Discussie

Culinaire bevlogenheid

In het koetshuis is de leiding over de keuken in handen van Ugi Stanišič, die met een grote bevlogenheid bijzondere gerechten maakt op basis van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, bij voorkeur afkomstig uit de directe omgeving. Kruiden, specerijen en groenten worden voor een deel uit de ‘eigen’ kasteeltuin gehaald, fruit komt uit de boomgaard van het kasteel. In de gerechten verwerkt de chef gemiddeld tachtig procent groenten en fruit. De overige twintig procent betreft vlees en vis, hoofdzakelijk bijvangst, zoals zeekrab, tongschare en wijting.

Bilderberg Kasteel Doorwerth - Event - Diner

Exclusief & jouw eigen kasteelheer

Ook niet onbelangrijk: wanneer je een meeting of event boekt bij het Koetshuis dan heb je de hele locatie voor jezelf. Hierdoor zijn alle ruimtes optimaal te gebruiken. Verder wordt elke bijeenkomst door onze Kasteelheer Floris tot in de puntjes geregeld. Hij zorgt er persoonlijk voor dat je meeting, training of event perfect verloopt en het de gasten aan niets zal ontbreken.

Bilderberg Kasteel Doorwerth - Koetshuis Vooraanzicht

Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring en wil je jouw meeting of event op een historische locatie organiseren? Onze medewerkers van het Koetshuis in Kasteel Doorwerth helpen je graag op weg. Ga naar www.bilderberg.nl/meetings-en-events/kasteel-doorwerth voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan.