Hilton introduceert digitale check-in en room selection functionaliteit

Hilton Worldwide heeft op 16 december haar digitale check-in en room selection functionaliteit uitgerold. Het systeem is actief bij meer dan 4.100 hotels wereldwijd, waaronder alle 10 hotels in Nederland. Gasten kunnen met hun Hilton HHonors account inchecken en op de digitale plattegrond van het hotel hun gewenste kamer online selecteren. Ook is het mogelijk om het verblijf digitaal te personaliseren, een upgrade toe te voegen of speciale verzoeken door te geven.
 Geraldine Calpin, global head of digital van Hilton Worldwide: “De digitale check-in en room selection functionaliteit zorgt dat gasten meer controle over hun reservering hebben en het geeft hen keuzemogelijkheden gedurende hun gehele verblijf op een nieuwe manier. Het is voor het eerst dat gasten voor aanvang reeds kunnen inchecken, een kamer kunnen kiezen en persoonlijke voorkeuren kunnen regelen. Dit is slechts het topje van de ijsberg van de digitale revolutie die wij als Hilton Worldwide binnen onze industrie in gang hebben gezet.”
 
Hilton Worldwide lanceert tevens een update van de Hilton HHonors iOS app, met een nieuwe interface en verbeterde functionaliteit.