Hoezo! lanceert meetingminds en registraid.com

Hoezo! Projectmanagement & Congresorganisatie start met twee nieuwe labels: meetingminds conference & eventmanagement en registraid.com. Het label meetingminds richt zich op internationale congressen en evenementen en registraid.com is een innovatieve registratietool. 

Meetingminds conference & eventmanagement

Hoezo! organiseert al langer bijeenkomsten voor internationale opdrachtgevers. Afgelopen voorjaar heeft het bijvoorbeeld Urenco mogen ondersteunen bij de organisatie van de Nuclear Industry Summit in Amsterdam. De naam Hoezo! is in het Nederlands een mooie knipoog, maar vertaalt zich niet goed in het Engels. Daarom is nu de stap genomen om naast de huidige naam een nieuw label te lanceren, dat zich specifiek richt op de internationale markt: meetingminds.
 

Registraid.com

In 2008 vond Hoezo! dat het tijd was voor een moderne registratietool, waarin alle backoffice werkzaamheden terugkwamen. Nadat bestaande systemen onderzocht waren, bleek dat er geen enkel systeem aan alle wensen en behoeften van het bureau en diens opdrachtgevers voldeed. Daarom is besloten eigen software te ontwikkelen. Wat begon als een bescheiden registratietool groeide snel: tussen 2008 en 2014 zijn er meer dan 130.000 deelnemers van circa 500 congressen, evenementen en bijeenkomsten geregistreerd. Ook groeide de functionaliteiten: de complete eventhandling, maar ook custom-made websites, social media integratie en nog veel meer zitten in registraid.com. Het bureau acht nu de tijd rijp om de registratietool naar de markt te brengen.